Bedrijven

 

Zoekt u een sportief personeel- of teamuitje? Sla een homerun bij MK Baseball & Softball. Door de indoorhal in het centrum van Enschede kunnen we het gehele jaar door softbalactiviteiten aanbieden! 

 

Softbalclinic (buiten)

Van mei tot en met september bieden we softbalclinics aan op de velden in Almelo, Enschede (2 locaties) en Hengelo. Uw team krijgt een softbalclinic van 2 uur waarin we gaan gooien, vangen, fielden, honklopen en uiteraard slaan! We eindigen met een wedstrijdje met elkaar.

Deze clinic is inclusief koffie/thee, catering, gebruik kleedkamers en parkeerplaatsen. 

 

Softbalclinic (binnen)

Van oktober tot en met april bieden we softbalclinics aan in de Indoorhal BASE in de Performance Factory in Enschede. Uw team krijgt een softbalclinic van 2 uur waarin we gaan gooien (mikken), veel gaan slaan en eindigen met uitdagende mini games.

Deze clinic is inclusief koffie/thee, catering in de naast gelegen Twentsche Foodhal, gebruik kleedkamers en parkeerplaatsen.

 

Deelname Bedrijven Softbal Toernooi

Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan een bedrijven softbal toernooi? Dat kan! We verzorgen de gehele deelname inclusief het oefenen, de coaching, het materiaal en de wedstrijdkleding. Uiteraard wordt het toernooi afgesloten met een gezamenlijke BBQ. 

 

Neem contact op voor een personeelsuitje op maat!

 

bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest, personeelsfeest, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje.