Bedrijven

Zoekt u een sportief personeel- of teamuitje? Sla een homerun bij MK Baseball & Softball. Door de indoorhal BASE in het centrum van Enschede kunnen we het gehele jaar door softbalactiviteiten aanbieden! 

 

Hitting workshop (binnen) 

Altijd al een keer willen slaan met een echte honkbalknuppel in een slagkooi net zoals in de films?

Bij BASE kun je voor jouw team of afdeling een Hitting workshop boeken.

 

Na een korte uitleg ga je meteen aan de slag. Eerst van het statief, daarna wordt bal voor je opgegooid. Je gaat de bal steeds beter en harder slaan. Dan gaat de werpmachine aan. Die vuurt ballen de slagzone in. Om te beginnen met rubberen ballen, we eindigen met harde honkballen of softballen.

Pak jij een aluminium knuppel of toch een houten knuppel net zoals de profs?

 

Duur: 1.15 uur

Maximum aantal: 16 volwassenen

Intensiteit: van laag naar hoog

 

Kosten: € 12,50 per persoon

 

Combineer een productieve vergadersessie met het aangename bezoek aan BASE.

Op onze locatie (Performance Factory) bieden we diverse vergaderruimtes (workspace4U) in verschillende formaten. Hier kan zowel een klein team als een complete afdeling terecht voor een vergadering, brainstorm-sessie of workshop. Koffie/thee en water zijn inbegrepen, uitgebreidere voorzieningen qua drankjes en hapjes zijn mogelijk. 

 

Softbalclinic (buiten)

Van mei tot en met september bieden we softbalclinics aan op de velden in Almelo, Enschede (2 locaties) en/of Hengelo. Uw team krijgt een softbalclinic van 2 uur waarin we gaan gooien, vangen, fielden, honklopen en uiteraard slaan! We eindigen met een wedstrijdje met elkaar.

Deze clinic is inclusief koffie/thee, catering, gebruik kleedkamers en parkeerplaatsen. 

 

Softbalclinic (binnen)

Van oktober tot en met april bieden we softbalclinics aan in de Indoorhal BASE in de Performance Factory in Enschede. Uw team krijgt een softbalclinic van 2 uur waarin we gaan gooien (mikken), veel gaan slaan en eindigen met uitdagende mini games.

Deze clinic is inclusief koffie/thee, catering in de naast gelegen Twentsche Foodhal, gebruik kleedkamers en parkeerplaatsen.

 

Deelname Bedrijven Softbal Toernooi

Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan een bedrijven softbal toernooi? Dat kan! We verzorgen de gehele deelname inclusief het oefenen, de coaching, het materiaal en de wedstrijdkleding. Uiteraard wordt het toernooi afgesloten met een gezamenlijke BBQ. 

 

Wilt u iets anders?

Neem contact op voor een personeelsuitje op maat!

 

 

 

 

Tags 

bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest, personeelsfeest, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje.