Tarieven

Voorwaarden

Algemeen

In de trainingshal ligt indoor turf. Dat is kunstgras zonder korrels ertussen. Je speelt op zaalsportschoenen die je zelf moet meenemen. Schoenen met kunstgrasprofiel, zoals hockeyschoenen, mogen ook. Spikes en straatschoeisel zijn niet toegestaan op het indoor turf. Je mag je eigen helm(en) en knuppel(s) meenemen, maar je kunt ook die van ons gebruiken. Dit kost niets extra's. Ook de emmers met ballen zijn bij de prijs inbegrepen. 

 

Maximum 

Het maximaal aantal personen dat tegelijkertijd per kooi actief kan zijn, is vier. Dit omwille van de veiligheid en om er zeker van te zijn dat alle deelnemers voldoende aan de beurt komen. 

 

Leeftijd

De minimum-leeftijd voor het slaan op een werpmachine is 6 jaar. Jongeren tot en met 12 jaar kunnen alleen slaan onder begeleiding. De begeleider tekent het Aansprakelijkheid- en Vrijwaringsformulier en moet toezicht houden tijdens het slaan vanaf de zijkant. 

 

Jongeren van 13 t/m 15 jaar mogen slaan zonder begeleiding, maar een volwassene (18+) moet het Aansprakelijkheid- en Vrijwaringsformulier ondertekenen en mee geven.

Jongeren tot en met 15 jaar mogen geen werpmachines bedienen.

 

Abonnement

Gebruik maken van je abonnement kan alleen in de vrije uren. Wil je zeker zijn van de beschikbaarheid, dan dien je van te voren te reserveren. 

 

Op alle reserveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.